11.05.2021

Imikö MEGAJYRÄ mehut myös Keith "Keef" Richardsista – katso kuvat ja hämmästy!

Väsähtikö Keefer Megajyrään?

Tätä pohdiskellaan ja ihastellaan nyt kuumeisesti erilaisissa sosiaalisen median kanavissa ympäri maan ja maapallojen.

Syynä tähän pohdiskeluun on eräässä sosiaalisen median kanavassa roihunnut keskustelu, missä katsojat ja lukijat löysivät hämmästyttävää yhdennäköisyyttä sanataiteilija Nalle Östermanin ja The Rolling Stones -kitaristi Keith Richardsin habituksessa.

Tähän löytyi syy tiistaina 26. lokakuuta 2021 Östermanista otetussa valokuvassa, jossa ilmiselvästi tokkuraisen oloinen Österman nauttii sikeitä täysin palkein vain puoli tuntia ennen hänen kirjanjulkaisutilaisuuden alkamista Helsingin Annankadun Bar Loosessa.

Erään syväkurkun mukaan Österman oli seikkaillut yhdessä laulutaiteilija Henry Lee Rootsin kanssa ympäri pääkaupunkiseudun yötä erilaisia virvokkeita nautiskellen läpi yön. Lopulta kova ajo MEGAJYRÄN kyydissä vei mehut Östermanista, joka tarvitsi pienet nokkaunet selviytyäkseen omaan kirjajulkaisutilaisuuteensa.

Mutta miten kauan nuo nokoset oikein kestivät? Erään version mukaan vain 13 minuuttia, toisen mukaan peräti 20, kunnes kolmas nokitti peräti kahdella tunnilla!

Nyt erilaiset historoitsijat pohtivat kuumeisesti sitä mysteeriä, oliko MEGAJYRÄ syynä myös Rollari-legendan väsähtämiseen, onhan kaksikon habituksissa hämmästyttävää yhdennäköisyyttä. Katso kuvat ja päätä itse!

Sanataiteilija Nalle Österman Megajyrän
nukuttamana tiistaina 26.10.2021.

Megajyrää voi tällä hetkellä ostaa muun muassa seuraavista hienoista verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä sekä tietysti myös suoraan kustantajalta sekä kirjailijalta itseltään:

Rosebud
Levykauppa Äx
Stupido Market
Sammakko

Liity samalla myös Nalle Östermanin Megajyrän Facebook- ja Instagram-sivujen tykkääjäksi, niin saat aina tuoreimmat tiedot Megajyrään liittyvään uutisiin, tarjouksiin, tapahtumiin ja kisoihin!

Lisätiedot, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:
Frank Cray Publishing Co.: Arto Leivo / leivoseta@gmail.com / + 358 400 168 881
Nalle Österman: nalle.osterman@gmail.com / + 358 40 9696 326
www.facebook.com/frankcraypublishing



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä ihmeen MEGAJYRÄ?

Nalle Österman: Megajyrä (Frank Cray) Kl 84.2 (suomenkielinen kertomakirjallisus) ISBN 978-952-69683-2-2 Toimittaja-kirjailija Nalle Österma...