11.05.2021

KOVAA AJOO Myyrmäessä MEGAJYRÄN kyydissä – haastateltavana Nalle Österman

Näin lennokkaasti KOVAA
AJOO -ohjelma mainosti
MEGAJYRÄN vierailua
Facebookissa 25.10.2021.

Maanantai-aamuna
25. lokakuuta 2021 klo 6.35 sanataiteilija Nalle Österman sai erittäin hämmentävän viestin. Viestin lähettäjä oli Östermanin vanha ja erittäin hyvä ystävä sekä rakas veriveli Henry Lee Roots, jolla oli erittäin tärkeää asiaa kirjailijallenne.

– Moi! Tuu vieraaksi tänää meidän KOVAA AJOO radio ohjelmaan? <3

Kuten erinäisissä mafiaelokuvissa asioita usein ilmaistaan eri tavoin, niin tämähän oli luonnollisesti tarjous, josta Österman ei voinut millään muotoa kieltäytyä.

Joten vielä samana iltana 48-vuotias mies raahasi vanhat ja kapiset luunsa Myyrmäen aseman suuntaan, missä sijaitsee verkkoradioasema SayFM:n äänitysstudiot.

Nyt sinullakin on mahdollisuus kuunnella seuraavan linkin takaa, mistä Österman ja KOVAA AJOO -ohjelman juontajat ja myös Down South Junkies -yhtyeestä tutut Henry Lee Roots ja Jan Tilles oikein keskustelivat sekä millaiset kyydit MEGAJYRÄ kolmikolle oikein tarjosi!

Ja sokerina pohjalla KOVAA AJOO tarjosi maailmanlaajuisena ensiesityksenä kaksi sävelmää Östermanin ensi vuonna 2022 julkaistavalta debyyttisooloalbumilta!

Megajyrää voi tällä hetkellä ostaa muun muassa seuraavista hienoista verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä sekä tietysti myös suoraan kustantajalta sekä kirjailijalta itseltään:

Rosebud
Levykauppa Äx
Stupido Market
Sammakko

Liity samalla myös Nalle Östermanin Megajyrän Facebook- ja Instagram-sivujen tykkääjäksi, niin saat aina tuoreimmat tiedot Megajyrään liittyvään uutisiin, tarjouksiin, tapahtumiin ja kisoihin!

Lisätiedot, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:
Frank Cray Publishing Co.: Arto Leivo / leivoseta@gmail.com / + 358 400 168 881
Nalle Österman: nalle.osterman@gmail.com / + 358 40 9696 326
www.facebook.com/frankcraypublishing


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä ihmeen MEGAJYRÄ?

Nalle Österman: Megajyrä (Frank Cray) Kl 84.2 (suomenkielinen kertomakirjallisus) ISBN 978-952-69683-2-2 Toimittaja-kirjailija Nalle Österma...